Search
Close this search box.

September is Concertmaand bij Radio Veronica

Bij Radio Veronica is september Concertmaand. Deze hele maand geeft het radiostation kaarten weg voor de beste concerten. Dat gebeurt zowel op de radio zelf als via Instagram.

Tot met vrijdag (9 september) worden op de radio tickets weggegeven voor Bruce Springsteen & The E Street Band. Dat gebeurt zowel voor het concert in de Johan Cruijff ArenA (25 mei) of op Megaland Landgraaf (11 juni). Voor welke van de twee concerten er gespeeld wordt verschilt per keer. Het is niet mogelijk om na winst zelf te kiezen. Vorige week gaf Veronica al tckets weg voor Muse.

In totaal geeft radio Veronica deze week 15x 2 tickets weg voor het concert van The Boss.

Op Instagram worden elke dag tickets voor andere concerten weggegeven. Donderdag (8 september is dit Open Festival in Paradiso. Afgelopen woensdag was dit Status Quo en afgelopen dinsdag Macy Gray. [RadioWereld.NL]