Eus stopt met NPO Radio 1-programma Onze man in Deventer

Presentator Özcan Akyol, ook wel ‘Eus’ genoemd, stopt met zijn nachtelijke programma ‘Onze man in Deventer‘ op de landelijke radiozender NPO Radio 1. Het radioprogramma is elke zaterdagavond te horen van 00.00 uur tot 01.00 uur. Het is volgens Eus ‘niet meer te combineren met tv-werk’.

Foto: Nozem Films

Akyol presenteert het programma, waarin wekelijks live een gast in zijn huis  een uur lang interviewt, sinds december 2017.  Eerder dit jaar moest hij vanwege bedreigingen zijn programma tijdelijk vanuit de radiostudio in Hilversum maken.

Akyol: “Ik kan het niet meer combineren met mijn televisiewerkzaamheden.” Het interviewprogramma programma ‘Onze man in Deventer‘ wordt goed beluisterd. Het won in de afgelopen jaren twee keer de Nachtwacht Award.

Het tijdslot wordt vanaf volgend jaar door de nog vrij onbekende presentator David Boogerd en theoloog Stefan Paas overgenomen. Boogerd zal namens de EO het programma ‘De Ongelooflijke Radio‘ presenteren, dat nu a te horen is als podcast.

Het nieuwe programma ‘De Ongelooflijke Radio‘ gaat over de ‘relevantie van het geloof in een steeds ongeloviger Nederland’, dat nu al te horen is als podcast. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Stopte hij maar met TV je kan hem niet aanzetten of hij zit wel weer ergens zijn mening te verkondigen ben er klaar mee.

Reacties zijn gesloten.