NPO Radio 2 komt met de Top 90s

Na Qmusic en Radio 10 komt nu ook NPO Radio 2 met een 90s hitlijst. Vanaf maandag 7 november zendt de landelijke publieke zender vijf dagen lang de Top 90s uit. Stemmen voor de lijst kan tot en met vrijdag 4 november via de website van NPO Radio 2.

Foto: video still Youtube

Wie aan de jaren ’90 denkt, kan niet om artiesten als Nirvana, Pearl Jam, Green Day, Madonna of Oasis heen”, aldus NPO Radio 2. “Het leuke is: tijdens de Top 90’s bepaal jij wat je hoort!

De NPO Radio 2 Top 90s is van maandag 7 november tot en met vrijdag 11 november dagelijks tussen 9 en 20 uur te horen. De lijst wordt, met uitzondering van de top 10, op de eerste uitzenddag bekendgemaakt.

Het is voor de eerste keert dat NPO Radio 2 de Top 90s uitzendt. Het is echter niet de eerste keer dat het station een jaren ’90 lijst uitzendt. In 2014 kwam NPO Radio 2 al eens met ‘Jouw Top 90’ als afsluiting van een jaren ’90 week. [RadioWereld.NL]