Search
Close this search box.

‘I’m Good (Blue)’ van David Guetta ft. Bebe Rexha in oktober meest gedraaid op de Nederlandse radio

‘I’m Good (Blue)’ van David Guetta ft. Bebe Rexha heeft in oktober Son Mieux van de nummer 1 positie gestoten als meest gedraaide plaat op de grootste radiostations van Nederland. Dit meldt SoundAware.

Foto: Pixabay

De Franse hitmachine David Guetta heeft al vele hits op zijn naam staan, waaronder ook veel samenwerkingen met andere topartiesten en -producers. Met de remake van Eiffel 65’s ‘Blue’ voegen hij en Bebe Rexha de eerste nummer 1 in Nederland toe aan een rij succesvolle collabs.

Verschillen in airplay
De nummer 1 van oktober is vooral favoriet bij de commerciële stations. Op de publieke zenders blijft ‘Multicolor van Son Mieux populair. Regionaal voert ‘Snap’ van Rosa Linn de lijst aan. In Vlaanderen ziet de top 3 er als volgt uit:

1 – David Guetta ft. Bebe Rexha – I’m Good (Blue)
2 – Oscar and the Wolf – Warrior
3 – Elton John ft. Britney Spears – Hold Me Closer

SoundAware Airplay Top 20 september 2022