Radio Drenthe komt met tweede editie Drentse 1000

Radio Drenthe staat binnenkort weer in het teken van de Drentse 1000. Blijft Daniël Lohues met ‘Hier Kom Ik Weg‘ ook in 2022 de nummer één van de Drentse 1000? Dat bepalen de luisteraars de komende weken samen met Radio Drenthe.

Foto: RTV Drenthe

Stemweek
Stemmen kan tussen 18 en 25 november op de website Drentse1000.nl op maximaal 35 liedjes. De lijst kan ook persoonlijk worden ingeleverd bij de presentator van Op Tjak, die rijdt in de stemweek door de provincie op zoek naar mooie stemlijsten en verhalen.

Van Kerst tot Oudjaarsdag
De tweede editie van de Drentse 1000 (Drentse doezend) begint op Kerstavond, de nummer één wordt Oudjaarsdag rond 18.00 uur gedraaid. De presentatie is in handen van René Steenbergen, Judith Regendorp, Anouk Middel en Wim Boer. [RadioWereld.NL]