Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nog geen besluit over publiek in Top 2000 Café

Het is nog onduidelijk of er dit jaar publiek wordt toegelaten in het Top 2000 Café. Dit meldt Gooi en Eemlander. De afgelopen twee jaar was het Café tijdens de NPO Radio 2 Top 2000 vanwege coronamaatregelen alleen virtueel publiek aanwezig.

Dit jaar zijn er echter geen coronamaatregelen die het Top 2000 Café tegenhouden om weer fysiek publiek toe te staan. Toch is hierover nog geen duidelijkheid. “Er wordt nu over gesproken en op korte termijn maken we bekend of publiek weer welkom is bij de uitzendingen,” aldus een woordvoerder van de NPO tegen Gooi en Eemlander.

Komende donderdag (1 december) start de jaarlijkse stemweek voor de Top 2000, die van kerst tot en met oudejaarsdag te horen is op NPO Radio 2.

Dit jaar is ook nog onduidelijk of er uitzendingen komen van de Top 2000 Quiz en de Top 2000 a gogo vanwege de perikelen rondom Matthijs van Nieuwkerk. Deze programma’s worden normaliter ook in het Top 2000 Café opgenomen. [RadioWereld.NL]