Patricia van Liemt terug op de radio bij Wild FM Hitradio

Na 3 jaar afwezigheid keert Patricia van Liemt weer terug op de radio. Vanaf vrijdag 4 november is ze weer wekelijks te horen op de regionale zender Wild FM Hitradio. Samen met de podcastmaker Rolien Magendans zijn ze elke vrijdagmiddag tussen 2 en 4 te beluisteren.

Foto: Wild FM Hitadio

Van Liemt: “Zowel Rolien als ik zijn ooit onze carrière begonnen bij Wild FM. Dat wisten wij aanvankelijk helemaal niet.”

Programmaleider Coen Bom: “Ten eerste zijn wij altijd verheugd als goede vrouwelijke deejays zich melden. Wij hebben op dit moment een zeer sterke vrouwelijke bezetting, met de programma’s van Wytske Kenemans en Anne Rance op de zondagmiddag, met Judith Heijk als sidekick van Jurgen in de ochtend en nu dus met deze twee aanwinsten op de vrijdagmiddag.

Die vrijdagprogrammering is samen met de show van Rumag. nu nóg gevarieerder en boeiender. Patricia heeft natuurlijk al veel radioervaring en dat is nodig, want een podcast is toch iets heel anders dan radio. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat helemaal goed gaat komen.

Van Liemt was voor het laatst in 2019 op de radio te horen bij 100% NL als sidekick van de ochtendshow. [RadioWereld.NL]