Zoek
Sluit dit zoekvak.

15e editie van de House Top 1000 dit paasweekend op Wild FM en Deep Radio

Vrijdagochtend om 9 uur is de House Top 1000 weer gestart op Deep Radio en Wild FM. Vier dagen lang komen de allerbeste housetracks ooit gemaakt voorbij. Dit jaar is het de 15e keer dat de lijst wordt uitgezonden.

De marathonuitzending is in het hele paasweekend te horen. Na 83 uur is de ontknoping op maandag 1 april vlak voor 21:00 uur. Vorig jaar stootte ‘The Age of Love’ van The Age Of Love de recordhouder Jaydee met ‘Plastic Dreams’ van de troon. Wie staat er dit jaar op nummer 1 in de lijst?

Ook dit jaar wordt de House Top 1000 weer door bekende DJ’s als Michel de Hey, Giel Beelen, Mark van Dale, Jurgen Rijkers, Johan Gielen en Eric van Kleef gepresenteerd. Meeluisteren kan onder andere online via ht1000.nl. [RadioWereld.NL]