Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bas Martinius vervangt Melle Tuik in middagshow op Radio West

Programmatechnicus Bas Martinius neemt vanaf 3 april op Radio West iedere werkdag de microfoon tussen 16.00 en 19.00 uur over van Melle Tuik in ‘West komt Thuis‘. Daarom stopt Bas met het radioprogramma ‘Mogguh Weekend‘ op zaterdag. Dat wordt overgenomen door Ronald van der Geer.

Foto: Omroep West

Het is een hoofdredactionele beslissing, er komt een wat ander programma en daar hoort een andere presentator bij”, aldus Melle Tuik die verder gaat als freelancer bij Omroep West.

“Ik vind dat best jammer, maar zo gaan die dingen. Onder het motto ‘een mens krijgt vaak het meeste spijt van dingen die hij niet gedaan heeft’, ben ik er destijds ingestapt en het was mooi. Ik kijk er met veel plezier op terug.

Ik blijf programma’s maken bij Ice Radio met muziekliefhebbers als Paul v.d. Lugt, Jurgen v.d. Berg en Jeroen Drogt, ik ga weer wat doen bij Sleutelstad in Leiden en op incidentele basis blijf ik dingen doen voor West, maar geen vast programma meer dus.

Avondprogrammering
En ook de avond van Radio West klinkt vanaf april iets anders. Elke dag tussen 21.00 en 23.00 uur kunnen luisteraars veel ballads en liefdesliedjes verwachten in ‘Romantiek op West’.

Jeroen Latijnhouwers op zondagmiddag
In april verandert ook de zondagmiddag bij Radio West. Jeroen Latijnhouwers presenteert vanaf 2 april ‘Als de Dag van Toen’, elke zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. De Noordwijkse presentator neemt luisteraars mee naar vroeger tijden en haalt veel herinneringen op. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Waarom moet toch steeds weer een geslaagd en geliefd programma het veld ruimen? Ze leren het nooit bij Omroep West. Wat mij betreft blijft Melle altijd welkom terug!

  2. Waardeloze beslissing , het is ook totaal niet meer de moeite waard om te luisteren. Waar is de nieuwslezer die zo vrolijk was ? Totale chemie is helemaal weg . Luister nu maar naar radio Zeeland voor nog een beetje gezelligheid in de middag.