Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jos Palm en Paul van der Gaag gestopt met OVT op NPO Radio 1

Het presentatieteam van het zondagochtendprogramma ‘OVT’ op NPO Radio 1 is gehalveerd. Afgelopen weekend namen Jos Palm en Paul van der Gaag afscheid tijdens een speciaal programma waarin terug werd geblikt op 30 jaar OVT en ook ruimte was voor persoonlijke historische interesses van het duo.

Voor één keer waren Palm en Van der Gaag namelijk niet alleen de interviewers maar ook de geïnterviewden.

“Ik ben al vanaf het eerste seizoen bij OVT betrokken, al ruim 30 jaar. In die tijd is OVT een onmisbaar instituut op de radio geworden”, aldus Van der Gaag, die tevens eindredacteur van net programma was. “Er ligt een stevig fundament en we laten een uitstekende redactie achter, waar ik alle vertrouwen in heb.”

Palm heeft er mening traan om gelaten: ”Alleen al om de lieve collega’s en het programma straks in de steek te moeten laten. Maar er is een tijd van komen en gaan en zo gaat dat in het leven. En dat hoort ook zo. Niet getreurd. Onze presentatoren die u nu al kent, Julie Blussé en Laura Stek blijven de vertrouwde stemmen van OVT.”