Live verslaggeving Eredivisie voetbal blijft bij de NOS op Radio 1

De wedstrijden van de Eredivisie blijven ook de komende drie seizoenen op zondag live te volgen in ‘Langs de Lijn’ op NPO Radio 1. De NOS heeft het contract met Eredivisie Media & Marketing verlengd tot en met het seizoen 2024/’25. Ook de samenvattingen op televisie blijven bij de NOS.

Gerard Timmer, algemeen directeur van de NOS, is erg tevreden over deze nieuwe verbintenis: “De Eredivisie is en blijft de belangrijkste competitie voor de Nederlandse voetballiefhebber. Met onze Eredivisie-uitzendingen bereiken we wekelijks zo’n vier miljoen mensen. Onze twaalfde man. Die belangstelling geeft de relevantie aan die het logisch maakt dat we als NOS en publieke omroep ook de komende drie seizoenen voor het Nederlands publiek het Eredivisiebaken zijn.

Met de samenvattingen op televisie – met het bord op schoot – maar ook online via de NOS-app en onderweg via Langs de Lijn en NPO Start blijft de Eredivisie de komende jaren bij ons op alle denkbare platforms te volgen.

Hoeveel de NOS betaalt voor de uitzendrechten is niet bekendgemaakt. [RadioWereld.NL]

Foto: Pixabay

Eén reactie

  1. Jammer. Zou wat geweest zijn voor BNR Nieuwsradio om een stevig alternatief voor Radio 1 te worden.

Reacties zijn gesloten.