Voetballer Ralf Seuntjens start spinningmarathon voor Fight cancer

In de Slam ochtendshow ‘Early Birds’ heeft voetballer Ralf Seuntjens, die zelf kanker heeft gehad, maandag het startsein gegeven om 55 uur lang een spinning fiets draaiende te houden in de studio van Slam.

Foto: Slam

Het radiostation telt deze week groots af richting het evenement “Spin For Life”, dat donderdag 23 maart plaats vindt om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Fight cancer.

Vanaf vandaag gaat Slam aftellen naar het spinningevent ‘Spin for Life’ en wordt er vanuit de Slam-studio 55 uur spinningfiets draaiende gehouden door tientallen sporters, deejays en gasten zoals Famke Louise, Sylvia Geersen, Melissa Krechting, Jasper Demollin en Tom Coronel. Elk uur zit er een andere gast met een bijzonder verhaal op de fiets.

Op donderdag verplaatst de studio van Slam naar de centrale Spin for Life locatie in Amsterdam, waar de spinningmarathon om 16.00 uur officieel wordt geopend. Deejays die tijdens Spin for Life voor de spinners gaan draaien zijn onder meer La Fuente, WeDamnz en Michael Amani. Alles is de hele week live te volgen. [RadioWereld.NL]