Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tom van der Weerd en Bram Krikke lanceren eigen stripboek

De deejays Bram Krikke (28) en Tom van der Weerd (27) van de landelijke radiozender Qmusic hebben afgelopen zaterdag hun eigen stripboek gelanceerd: ‘De avonturen van Tom & Bram’. De nieuwe strip is geschreven en geïllustreerd in samenwerking met Qmusic-luisteraar en striptekenaar Ralph Dikmans.

Foto: Qmusic

Ralph Dikmans is een vaste luisteraar die een aantal maanden geleden in de app van Qmusic deelde dat hij aan het striptekenen was. Ralph werd diezelfde dag nog gebeld in de uitzending en zo begon het balletje te rollen.

Nu, een half jaar later, ziet het stripboek vol verhalen over Tom & Bram het levenslicht. In de verhalen leert de lezer zowel Tom als Bram een beetje beter kennen. Zo vertelt Tom over zijn grote angst voor ballonnen en heeft Bram een aantal bijzondere verzamelingen. De verhalen zijn deels fictie, deels gebaseerd op de realiteit.

Tom & Bram zijn elke zaterdag en zondag te horen van 12.00 tot 15.00 uur op Qmusic. Op vrijdag zijn ze samen met Kai Merckx te horen van 18.00 tot 21.00 uur. Het stripboek is niet te koop, luisteraars kunnen wel een exemplaar winnen tijdens het programma van Tom & Bram, op zaterdag en zondag tijdens de uitzending. [RadioWereld.NL]

Foto: Qmusic