Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 opent ‘538 Beach Club’ op strand Zandvoort

Bernie’s Beach Club in Zandvoort wordt de hele maand juli omgetoverd tot ‘538 Beach Club’. Radio 538 neemt de strandtent in de eerste officiële zomermaand tijdelijk over, waar vanaf vrijdag 7 juli ieder weekend van vrijdag 16.00 uur tot zondag 00.00 uur live uitzending wordt gemaakt.

Op 2 en 21 juli zullen Di-rect, Chef’Special, Rolf Sanchez en Miss Montreal in een kleine intieme setting een optreden geven voor een selecte groep luisteraars. Het is het derde jaar dat Radio 538 zomerconcerten op het strand organiseert, de radiozender breidt het dit jaar voor het eerst uit met locatie-uitzendingen.

Di-Rect, Chef’Special, Rolf Sanchez en Miss Montreal zijn dit jaar de artiesten die optreden in de ‘538 Beach Club’. Vanaf het strand in Zandvoort geven zij op 2 en 21 juli optredens voor ruim 150 luisteraars. Kaartjes zijn niet te koop maar alleen te winnen via Radio 538.

Radio-uitzendingen
Daarnaast wordt vanaf vrijdag 7 tot en met zondag 30 juli ieder weekend van vrijdag 16.00 uur tot zondag 00.00 uur live uitzending gemaakt vanuit de ‘538 Beach Club’. Vanaf het dak van de Beach Club presenteren de 538-deejays die dagen hun programma, waar zij ook verschillende artiesten ontvangen. De ‘538 Beach Club’ is de hele maand juli ook toegankelijk voor strandgasten.

En tot slot maakt de radiozender bekend dat ze deze maand ook nog een ‘Zomer Top 1000’ uitzenden met uitsluitend de zomerse nummers. [RadioWereld.NL]