Gerard Ekdom en Snelle zaterdagavond in Het Jachtseizoen op SBS6

Radio 10-deejay Gerard Ekdom en zanger Snelle, die officieel Lars Bos heet, zijn zaterdagavond (24 juni) te zien in ‘Het Jachtseizoen’ op SBS6. Hierin moeten ze vier uur lang uit handen proberen te blijven van de mannen van StukTV.

Foto: SBS6 / Kijk.nl

 

Met behulp van een bus vol geavanceerde technologie gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns op zoek naar het duo. Gerard en Snelle mogen daarbij alles uit de kast trekken om niet gepakt te worden.

Er zijn uiteraard regels. Zo krijgen ze bij de start 20 minuten voorsprong en mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers.

Enkele weken geleden moesten ook al Wietze de Jager en Klaas van der Eerder proberen uit handen te blijven van de mannen van hun achtervolgers. Vlak voor het einde werd het toenmalige ochtendduo van Radio 538 alsnog gepakt.

De succesvolle YouTube-serie staat al jaren garant voor miljoenen views op YouTube. Ook de tv-versie scoort tot nu toe zeer goed. Seizoen 2 behaalde een gemiddeld marktaandeel van 23,5% en trok gemiddeld bijna 800.000 kijkers per aflevering. Het Jachtseizoen in zaterdagavond om 20.30 uur te zien op SBS6. [RadioWereld.NL]