Radiotoestellen reparatiedag in Beeld & Geluid

Beeld & Geluid organiseert op zondag 2 juli een radiotoestellen reparatiedag op het Mediapark in Hilversum. Dit gebeurt in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor de Historie van de Radio (NVHR).

Foto: Pixabay

Bezoekers mogen hun defecte (buizen)radio of versterker meebrengen naar Beeld & Geluid, waar de reparateurs van NVHR proberen het toestel weer aan de praat te krijgen. De reparatie- en taxatiedag is van 11.00 tot 15.00 uur.

De reparatie is kosteloos, maar voor het eventueel gebruik van onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. De reparatie- en taxatiedag bij Beeld & Geluid wordt georganiseerd ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van de eerste proefuitzending op 21 juli 1923 van de Nederlandse Seintoestellen Fabriek. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Zo slecht georganiseerd. Samen met 1 mijnheer stond ik aan de balie om 11.00 uur met ons radiootje. Men was toen al begonnen en alle reparatietafels waren bezet. Wij wilden best wachten op een plek. Maar nee we kwamen vandaag niet meer aan de beurt (??) En moesten weg gaan. Onverrichterzake weer naar huis . Wat een deceptie!