Jurgen van den Berg duikt in de Tour de France

Het radioprogramma ‘Villa VdB‘ van Jurgen van den Berg maakt tijdens de Tour de France (1 tot en met 23 juli) op NPO Radio 1 plaats voor het programma ‘Radio Tour de France‘. Toch is de presentator die periode gewoon te horen.

Foto: Max

Van den Berg is in deze periode elke ochtend te horen op Max Vandaag met de audiowebserie ‘Terug naar de Tour‘. Daarin neemt hij de luisteraars in drieëntwintig afleveringen mee langs het parcours en alles daar omheen. Het is een knipoog naar de vaste historische Villa VdB-rubriek, Terug naar Toen, waarin oud nieuws nieuw leven ingeblazen wordt.

Jurgen krijgt hulp van onder andere oud-verslaggever van de Tour Jeroen Wielaert, presentator Chazia Mourali, culinair journalist Onno Kleyn en muziekjournalist Guuz Hoogaerts. [RadioWereld.NL]