Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cor Bakker stopt na ruim zes jaar bij NH Radio

Cor Bakker neemt na een periode van ruim zes jaar afscheid van zijn eigen radioprogramma. De pianist en presentator stopt binnenkort met ’De Keuze van Cor’ op de regionale zender NH Radio.

 

Na 6.5 jaar en maar liefst 350 uitzendingen vindt Bakker het tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. “Ik ben NH Radio erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn muziekkeuze te mogen delen met heel veel trouwe luisteraars“, aldus Bakker.

In de komende periode vinden er nog diverse liveoptredens plaats in zijn programma. De laatste uitzending op 3 september 2023 belooft een feestelijke gelegenheid te worden, zo verzekert Bakker.

Bakker mag dan wel stoppen op de radio maar hij blijft wel optredens verzorgen.

De pianist en presentator bedankt niet alleen de technici van het radiostation, maar ook zijn luisteraars. Hij geeft aan dat de vele reacties van zijn trouwe publiek hem duidelijk hebben gemaakt dat er in Nederland nog altijd veel behoefte is aan muziek die je bijna nergens anders meer hoort.

Velen kennen Cor Bakker van zijn optredens in tv-programma’s van Paul de Leeuw, waar hij jarenlang te zien was. Daarnaast had hij zijn eigen succesvolle muziekgerelateerde tv-programma’s, zoals Cor & Co en Cor op reis. [RadioWereld.NL]