Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cor Bakker heeft laatste radioshow bij NH Radio erop zitten

Pianist en presentator Cor Bakker heeft afgelopen zondag voor de laatste keer zijn programma ‘De Keuze van Cor‘ gepresenteerd bij bij de regionale publiek omroep NH Radio. De 62-jarige Bakker heeft zelf besloten te stoppen bij NH.

Foto: Still Youtube

Naast pianist, componist en orkestleider was hij als radiopresentator ruim 6.5 jaar te horen op de radiozender. Hij vond dat het tijd was voor iets anders, zo liet hij in juni al weten. Tijdens zijn laatste uitzending bedankte hij zijn luisteraars, collega’s en NH Radio.

De pianist werd bekend om zijn deelname in de tv-programma’s van Paul de Leeuw. Aan het einde van de uitzending zegt hij tegen zijn luisteraars: “Houd me in de gaten, want ik ga niet met pensioen. Ik ga gewoon nog overal spelen in het land, op theater. En wellicht ook wel op de radio of televisie.” [RadioWereld.NL]