Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Top 100 van Noord-Holland op Hemelvaartsdag op NH

NH staat tijdens Hemelvaart in het teken van ‘De Top 100 van Noord-Holland’. In deze jaarlijkse hitlijst kiezen luisteraars van de regionale zender het beste Noord-Hollandse liedje ooit gemaakt. De lijst is te horen op Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei van 9 tot 18 uur.

Met ‘De Top 100 van Noord-Holland‘ zetten de radiomakers van NH de muziek uit de provincie in de schijnwerpers.

In de lijst zijn veel klassiekers te vinden, van Rob De Nijs tot Wim Sonneveld, van George Baker naar Willeke Alberti, van The Cats naar BZN en Van Dik Hout tot Boudewijn de Groot.

Maar luisteraars kunnen ook kiezen uit nieuwe binnenkomers in de stemlijst, zoals Nick Schilder met ‘Realize’, Douwe Bob met ‘Nothing To Lose’, Krezip met ‘Attention’ en Chef’Special met ‘Speed Of Light’. Luisteraars van NH kunnen dit jaar uit ruim 650 liedjes kiezen. Stemmen voor de lijst kan nog tot en met dinsdagmiddag.

Vorig jaar, toen de lijst nog door het leven ging als de NH Radio Top 100, stond ‘Prut an me leerze’ van Oos Joos bovenaan de lijst, gevolgd door ‘Stil in mij’ van Van Dik Hout en ‘Voor haar’ van Frans Halsema. [RadioWereld.NL]