Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo begonnen Coen en Sander in de ochtend op Joe (audio)

Eindelijk kunnen en mogen we het zeggen: The Boys Are back In Town.” Met deze boodschap ging maandag de eerste Coen & Sander Show van start op Joe. Voortaan zijn Coen Swijnenberg en Sander Lantinga elke werkdag tussen 6 en 10 uur te horen. Ze worden daarbij ondersteund door nieuwslezer Merel Westrik.

Foto: Joe / Nick van Ormondt

Ontzettend veel zin in deze ochtend, ontzettend zin in deze week, maar bovenal ontzettend in in een nieuw avontuur”, vertelde Lantinga aan het begin van de uitzending na een heerlijke nacht geslapen te hebben. Dit in tegenstelling tot Swijnenberg. “Voor mij was het een ingecalculeerde slapeloze nacht. Ik vind het gewoon spannend en excited, want we hebben een half jaar geen radio gemaakt met elkaar. We mogen weer. Ik ben zo benieuwd naar de reacties die gaan binnenkomen. Ik heb er zoveel zin in.

De komst van Swijnenberg en Lantinga werd al in september vorig jaar aangekondigd door Joe. Maar vanwege concurrentiebeding bij hun vorige werkgevers Talpa (Radio 538) en Mediahuis (Radio Veronica) konden beide heren niet eerder aan de slag bij hun nieuwe werkgever.

De startdatum van Swijnenberg en Lantinga wilde Joe-eigenaar DPG zo lang mogelijk geheim houden. Zelfs nadat de directeur van het bedrijf in een video-interview al had vertelt dat beide heren begin mei aan de slag gingen, wilde Joe geen concrete datum noemen. Maar op 1 mei kwam die datum er alsnog: maandag 6 mei.

De start van de eerste Coen & Sander Show op Joe is hieronder terug te luisteren.

Maandag is ook een grootschalige buitenreclamecampagne gestart om de start van De Coen & Sander Show op Joe te promoten. Onder meer op digitale reclamemasten langs de snelwegen zijn beide heren te zien. [RadioWereld.NL]

Foto: RadioWereld.NL