Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radiostations starten inzamelingsactie voor bewoners op Curaçao

Radio S.O.S, een liefdadigheidsinitiatief van diverse lokale radiostations op Curaçao, start donderdag (Hemelvaartsdag) met de inzamelingsactie ‘Huntu Pa Banda Abou’. Hiermee willen ze de bewoners financiële steun aanbieden die zwaar zijn getroffen door recente hevige regenval en overstromingen op Banda Abou, het westelijke deel van Curaçao.

Foto: Still YouTube

De inzameldactie komt donderdag 9 mei van 07.00 tot 19.00 live vanuit winkelcentrum Sambil. Ook zullen daar verschillende artiesten optreden om geld in te zamelen. De opbrengst komt volledig terecht bij Fundashon Vision Bandabou, een non-profit organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van het westelijke gedeelte van Curaçao.

Paradise FM, 88Rockòrsou, HITradio 915, TCFM en Radio Active
Veel bewoners van Banda Abou hebben schade aan hun huizen opgelopen en bezittingen verloren als gevolg van de verontrustende weersomstandigheden op zaterdag 4 mei. In reactie hierop is Radio S.O.S ontstaan, een samenwerking tussen radiostations Paradise FM, 88Rockòrsou, Hitradio 915, TCFM en Radio Active. Radio S.O.S zal te horen zijn op alle frequenties van de deelnemende radiozenders.

Toen op zondag de beelden van de ravage op Banda Abou langzaam binnen kwamen, sloeg op Banda Ariba de bom in. Hoe lokaal het noodweer ook was, zo verwoestend was het ook. Één ding was toen zeker: we moeten iets doen!” aldus Joris Reer, initiatiefnemer van Radio S.O.S en werkzaam bij Paradise FM en Hitradio 915.

Laten we de handen ineenslaan om de bewoners van Banda Abou financieel bij te staan in het herstellen van de schade aan hun huizen, bezittingen en leefomgeving“, vervolgt Reer. [RadioWereld.NL]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *