Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman niet naar Talpa

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hebben besloten om voorlopig niet over te stappen naar Talpa. De twee presentatoren hebben hun contract verlengd bij omroep BnnVara.

Foto: Wessel de Groot/Talpa Network

Afgelopen zomer hadden Van Roosmalen en Groenteman gedurende enkele weken hun eigen talkshow genaamd “Marcel & Gijs” op SBS6, dat werd uitgezonden op het tijdstip van “Vandaag Inside” van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vanwege de zomerstop van dit programma. Deze satirische talkshow bij de commerciële omroep werd beschouwd als een soort “snuffelstage”.

Paul Römer, de baas van Talpa, zag wel wat in een mogelijke terugkeer van de heren volgende zomer. In hun podcast “Weer Een Dag” onthullen Van Roosmalen en Groenteman dat ze daadwerkelijk een aanbod hebben ontvangen van Talpa, maar dat ze hierop niet zijn ingegaan.

In de podcast hebben ze niet prijsgegeven voor hoe lang ze bijgetekend hebben bij BnnVara. Dit duo presenteert al enkele seizoenen samen het programma “Media Inside” op NPO3, dat vanaf het najaar weer op de buis zal zijn.

Namens Roosmalen en Groenteman heeft een woordvoerder van BnnVara laten weten: “We kijken er ontzettend naar uit om na de zomer terug te keren op het vertrouwde nest bij BnnVara. Na een geweldige ‘stage’ bij Talpa, waar we vier volle weken van genoten hebben, kijken we er nu naar uit om de kijkers én de NPO te verblijden met een berg aan programma’s, zowel van Marcel, van Gijs, als van ons samen.” [RadioWereld.NL]