Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dure camera van tv-ploeg NOS gestolen

Verslaggevers van de NOS zijn deze week in Tiel een professionele camera kwijtgeraakt. Ze waren daar voor opnames en werden op klaarlichte dag beroofd van hun camera door twee mannen in zwarte kleding op een zwarte scooter.

Foto: Studio-MBK

De camera lag in een auto van de verslaggevers en stond voor de deur waar de verslaggevers aan het werk waren. Die stond weer naast een grote satellietwagen van de NOS. Beide voertuigen hadden overigens geen bestickering.

Vermoedelijk is de achterruit van de auto met een baksteen vernield waar de camera onder een hoedenplank lag en dus niet in het zicht. De waarde van de camera en de schade loopt in de tienduizenden euro’s, aldus een verslaggever. De NOS heeft aangifte gedaan. [RadioWereld.NL]