Housuh in de Pauzuh XXL vanaf zaterdag zes dagen lang op Slam

Het landelijke radiostation Slam staat vanaf zaterdag (5 augustus) zes dagen lang volledig in het teken van ‘Housuh in de Pauzuh’. Het lunchprogramma van Slam, dat normaal alleen van zaterdag tot en met donderdag tussen 12 en 13 uur te horen is, wordt vanaf zaterdag tot en met donderdag 10 augustus 24 uur per dag uitgezonden.

Wees voorbereid op een trip down memory lane, want de XXL versie gaat alle kanten op”, aldus de radiozender. “De tofste week op de Nederlandse radio, met alle genres in één vette mix! Van r&b uit de 90’s, danceklappers uit de zero’s, hiphop uit de jaren ’10, tot de lekkerste house tracks van nu: alle stijlen in één reis door de tijd! Confetti door je speakers!

Elke dag om 12 uur is er is het ‘Housuh in de Pauzuh XXL Happy Hour’ waarin verzoekjes van luisteraars live aan elkaar worden gemixt. Verzoekjes zijn door te geven via de app van Slam.

De speciale Housuh in de Pauzuh week is een regelmatig terugkerende week op Slam. Vorig jaar zomer deed het dancestation dit ook al. Rond de kerst pakte Slam zelfs uit met een editie van twee weken lang. [RadioWereld.NL]