Herman van der Zandt volgt Philip Freriks op bij De slimste mens

Philip Freriks neemt na het winterseizoen van 2024 afscheid van ‘De slimste mens‘. Vanaf 2025 geeft hij het presenteerstokje door aan Herman van der Zandt. Freriks neemt afscheid na het winterseizoen in 2024. Daarna zal de 49-jarige Van der Zandt de presentatie van De slimste mens overnemen.

Foto: NTR

Of Maarten van Rossem, die volgend jaar ook zijn 80-jarige verjaardag viert, zal vertrekken bij het tv-programma is nog niet bekend.

Sandra Hilster, mediadirecteur Kro-Ncrv: “Hij heeft er samen met Maarten van Rossem voor gezorgd dat de kennisquiz is uitgegroeid tot één van de populairste programma’s van Nederland. Wij hebben er vertrouwen in dat we in Herman een waardige opvolger hebben gevonden. Philip heeft ervoor gekozen om na het winterseizoen in 2024 afscheid te nemen. Tot die tijd kan iedereen nog genieten van Philips onvolprezen presentatiekunsten in Kro-Ncrv’s De slimste mens.”

Binnenkort start ook weer een nieuwe editie van de ‘All Stars-editie Slimste Mens’. Dan keren oud-kandidaten weer terug in de hoop revanche te nemen voor hun uitschakeling in de reguliere reeks. Het gaat om een korte serie van vijf afleveringen die vanaf maandag dagelijks alleen op NPO Start te zijn.

Radiodeejay Bram Krikke, Cabaretier Sanne Wallis de Vries, barman Victor Abeln van First Dates, wiskundige Ionica Smeets, actrice Bettina Holwerda en presentatoren Tex de Wit en Andrea van der Pol doen dan mee. [RadioWereld.NL]

Foto: Manon van der Zwaal

Gerelateerde berichten