Laatste uitzending Gerrit Hiemstra donderdag op radio en tv

Gerrit Hiemstra presenteert donderdag 14 september voor de laatste keer het weerbericht als weerman van de NOS. Aan het eind van de middag is hij al voor het laatst te horen in Nieuws & Co op NPO Radio 1. En ’s avonds presenteert hij zijn allerlaatste rechtstreekse weersverwachting in het NOS Journaal van 20.00 uur.

Foto: NOS/Stefan Heijdendael

Hiemstra heeft bijna 25 jaar voor de NOS gewerkt en maakte in mei bekend dat hij ging stoppen. Hij wil zich met een nieuw bedrijf toeleggen op klimaatneutraal en biobased bouwen. Hij wordt opgevolgd door Roosmarijn Knol. Bij wijze van afscheidscadeau kreeg Hiemstra – op initiatief van het NOS-weerteam en het KNMI – een storm naar zich vernoemd. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *