NOS Studio Voetbal start uitzendingen mét publiek

NOS Voetbal heeft besloten dat er voortaan ook publiek welkom is in het tv-programma ‘NOS Studio Voetbal’. Publiek is kan zich nu al aanmelden voor de eerste uitzending op zondag 29 oktober. In een nieuwe studio is er ruimte voor zo’n vijftig personen.

NOS Sport heeft al vaker publiek uitgenodigd bij de live sportuitzendingen. Zo was er bij het vorige EK en WK voetbal in het avondprogramma ook publiek aanwezig. Mede door deze positieve ervaringen heeft de NOS in het eigen pand een nieuwe studio ingericht om dit ook wekelijks mogelijk te maken bij NOS Studio Voetbal.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NOS Sport: “Het toevoegen van publiek was al langer een wens van de redactie. We hebben de ruimte gecreëerd om dit te organiseren. Publiek kan bij zowel in interactie als in sfeer van toegevoegde waarde zijn. Voetbal kijken en erover praten doe je samen, nu ook iedere week bij Studio Voetbal.”

Sport- en voetballiefhebbers die een uitzending van NOS Studio Voetbal willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via: publiekstudiovoetbal.nl. [RadioWereld.NL]