Timur donderdag voor het laatst op 3FM, hint op terugkeer na sabbatical bij Joe

Timur Perlin zwaait komende donderdag (12 oktober) af bij NPO 3FM. Dan presenteert de deejay voor het laatst het lunchprogramma ‘Requestival’ en neemt hij een paar maanden afstand van de radio. Dat Perlin terugkeert op de radio sluit hij niet uit. Een toekomstige werkgever lijkt zich ook al gemeld te hebben: Joe.

Foto: video still Youtube

Perlin maakte in juli bekend opnieuw afscheid te nemen van de radio, net als hij zeven jaar geleden ook al deed. “Dit keer ga ik het in een hotel doen”, zo vertelde Perlin zondag in ‘De Perstribune’ op NPO Radio 1. “Inmiddels heb ik vier sollicitaties achter de rug. Op festivals sta ik vaak achter de bar of ben ik voorraadleverancier, dat wil ik ook in een hotel doen.” Aangenomen is hij echter nog niet.

Voorgoed afscheid nemen van de radio doet Perlin echter niet. De deejay hintte zelfs al op een toekomstige werkgever na zijn sabbatical: Joe. “Ik ken de programmadirecteur, dus regelmatig drinken we koffie of eten een broodje.” Of er al concrete plannen zijn wilde hij echter niet zeggen. “Ik kan daar niets over zeggen, maar wat we sowieso allebei van elkaar weten is dat ik in ieder geval een paar maanden ga proberen iets anders te doen dan radio.

Voor zijn huidige werkgever 3FM heeft Perlin nog een belangrijk advies: “Schud het verleden los en ga op zoek naar je eigen kracht.” [RadioWereld.NL]