RADIONL bereikt 1 miljoen luisteraars per maand

Het gaat goed met RADIONL. De volkszender bereikt steeds meer luisteraars. Uit de NMO luistercijfers in de doelgroep 13+ blijkt dat elke maand meer dan 1 miljoen Nederlanders naar de het radiostation luisteren. Op weekbasis ligt het aantal luisteraars rond de half miljoen.

Foto: RadioWereld.NL

Volgens directeur Nico Silvius is dat uniek in Nederlandse radio geschiedenis. “Na bijna 20 jaar uitsluitend Hollandse hits draaien is RADIONL nog steeds springlevend. Wie had dit ooit gedacht? Van de 17 miljoen inwoners van Nederland luisteren er meer dan 1 miljoen naar de Hollandse Hits van RADIONL.

We gaan dit groots vieren op 16 december in het Gelderdome in Arnhem tijdens ons muzikaal jaarfeest waar alle Nederlandstalige grootheden zullen optreden. Als André Hazes nog had geleefd was die trots op ons geweest, want André Hazes is nog steeds de basis op RADIONL.” [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RADIONL (@radionlfm)