NPO Soul & Jazz krijgt weer gepresenteerde programma’s in de avond

Het digital radiokanaal NPO Soul & Jazz krijgt na twee jaar weer gepresenteerde programma’s in de avond. Vanaf januari 2024 kruipen aan het eind van de avond wisselende presentatoren achter de microfoon.

Met de terugkeer van de gepresenteerde programma’s gaat NPO Soul & Jazz ook accenten verleggen. In de avond zal nog meer jazz te horen zijn en de liefhebbers worden ook elke dag tussen 23 uur en middernacht bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op gebied van jazz, afgewisseld met tal van parels uit de rijke historie van deze muziekstroming.

Van maandag tot en met vrijdag is ‘Round Midnight’ te horen, wisselend gepresenteerd door Benjamin Herman, Marieke McKenna, Kees Heus en Elias Mazian. Op zaterdag en zondag presenteert Cor Bakker ‘Cor Bakker Soul & Jazz’ tussen 23.00 en 00.00 uur.

NPO Soul & Jazz ging tot enkele maanden geleden door het even als NPO Radio 2 Soul & Jazz. In juli van dit jaar werd de koppeling met Radio 2 losgelaten. Het station had tot begin 2022 gepresenteerde programma’s in de avond. Sindsdien is de zender geheel non-stop. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten