SBS6 stopt met GoedNieuws Vandaag

Na slechts 35 afleveringen van het SBS 6-programma ’GoedNieuws Vandaag’ is bekend geworden dat het ophoudt te bestaan. Talpa ziet de kijkcijfers niet stijgen en trekt aan het einde van dit jaar de stekker eruit.

Foto: William Rutten
(Van links naar rechts: Sofie van den Enk, Raymond Mens, Nikki Herr, Donatello Piras, Talitha Muusse en Rens de Jong.

’GoedNieuws Vandaag’, gepresenteerd door Donatello Piras en Nikki Herr, begon 2 oktober 2023. Maar het trok te weinig kijkers, afgelopen donderdag keken er slechts 56.000 mensen. Het moest een tegenhanger worden van ‘het overgrote deel van het negatieve nieuws: oorlogen, natuurrampen, criminaliteit’. Op 22 december van dit jaar is de laatste aflevering te zien.

Het wordt vervangen door Lingo van maandag tot en met vrijdag vanaf 18.00 uur en 50/50 vanaf 18.30 uur. [RadioWereld.NL]