Joey Hereman tijdelijk in de middag op Joe

Joey Hereman is vanaf maandag in de middag te horen op Joe. Het gaat om een tijdelijke situatie tot dat de definitieve programmering van Joe in januari 2024 start. Volgens Hereman gaat het om vier dagen per week waarbij hij op de maandag of de dinsdag afwezig kan zijn.

Hereman werkte eerder als deejay voor de radiozenders 3FM, Yorin FM/Caz, Radio 538 en Joy Radio. Ook is hij actief geweest op televisie. In 2011 presenteerde Hereman voor Kro/Zapp op Nederland 3 ‘De Making Of Razend’ en ‘De Making Of Spijt.’

Sinds vorige maand is Hereman regelmatig als invaller te horen op Joe. Donderdag was hij bijvoorbeeld in de ochtend te horen. Vanaf maandag neemt Hereman vier dagen per week de middag voor zijn rekening.

Joe ging op 1 september van start als zusje van Qmusic op de oude frequenties Radio 10. Omdat de opstartperiode kort was, zijn nu voornamelijk Qmusic-deejays op de zender te horen, waaronder Lars Boele in de middag.

Vanaf januari gaat Joe geleidelijk over de definitieve programmering en is Dennis Ruyer elke werkdag tussen 13 en 16 uur te horen en presenteert Kai Merckx de middagshow. In de loop van 2024 starten Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in de ochtend op Joe. [RadioWereld.NL]

Eén reactie