Eline la Croix eerste niet-Q-deejay op Joe

Eline la Croix is sinds deze week te horen op radiozender Joe. Ze vervangt momenteel Kimberley Dekker in de ochtend. La Croix is daarmee de eerste deejay op het station die niet bij zusterstation Qmusic werkzaam is. Sinds van Joe begin september zijn uitsluitend nog deejays die al programma’s maken bij Q te horen geweest.

Foto: Eline la Croix

Ik heb het erg naar m’n zin met die muziek”, zo laat ze weten over haar invalbeurt bij Joe, die in totaal drie weken duurt.

La Croix werkte eerder voor radiostations als Decibel, 100% NL en 3FM. Daarnaast was ze jaren lang de stationvoice van NPO Radio 2. Tegenwoordig is ze de stem van onder meer Sunlite Radio, Classicnl en Radio Gelderland en komt haar stem regelmatig in commercials voorbij.

Vanaf volgend jaar zijn er meer deejays te horen op Joe die niet van Qmusic afkomstig zijn. Vanaf 15 januari is Dennis Ruyer (nu Radio 538) te horen op het station en ook Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (nu 538 en Veronica) maken de overstap.  [RadioWereld.NL]