Zoek
Sluit dit zoekvak.

België: Zendermanager Robin Vissenaekens vertrekt bij Joe

Robin Vissenaekens vertrekt als channel manager van radiozender Joe in België. Vissenaekens stond acht jaar lang aan het roer van de radiozender. Onder zijn leiding wist Joe door te groeien tot de derde zender van Vlaanderen.

Na 8 geweldige jaren heb ik de moeilijke beslissing genomen om Joe te verlaten en een nieuw avontuur aan te gaan,” aldus Vissenaekens. “Het is een eer geweest om deel uit te maken van dit topteam en mee te werken aan het succesverhaal van Joe. Ik ben ontzettend trots op de mensen met wie ik heb mogen samenwerken en die dit succes mogelijk hebben gemaakt.

Vissenaekens was sinds 2012 werkzaam bij Joe, na netcoördinator van de publieke hitzender MNM te zijn geweest. Bij Joe was hij eerst deejay om in 2016 hoofdproducer van Joe te worden, waarmee hij belast werd met de dagelijkse leiding.

Na in 2019 programmaleider van zowel Joe als Qmusic in Vlaanderen te zijn geweest, werd hij in 2020 benoemd tot channel manager van Joe. Charlotte Ghekiere, channel manager van Willy, zal voortaan ook Joe aansturen.

Volgens Vissenaekens betekent zijn vertrek bij Joe geen afscheid van de radio. “Mijn passie voor het medium brandt sterker dan ooit tevoren en mijn verlangen om met gepassioneerde en getalenteerde radiomakers te werken is alleen maar gegroeid. Ik kijk ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn liefde voor het vak voort te zetten.” [RadioWereld.NL]