Search
Close this search box.

Vlaanderen: Kim van Oncen stopt als sidekick ochtendshow Peter van de Veire

Peter van de Veire raakt zijn radiopartner kwijt. Vrijdagochtend maakte Kim van Oncen bekend te gaan stoppen als sidekick van de ochtendshow op VRT Radio 2 in Vlaanderen. Ze heeft besloten zich weer meer te gaan richten op haar acteerwerk.

Foto: VRT / Radio 2

Dat acteerwerk zette Van Oncen begin vorig jaar juist op een lager pitje om met Van de Veire het ochtendavontuur op Radio 2 aan te gaan.

Een jaar lang heb ik het voorrecht gehad om het mooiste publiek van Vlaanderen wakker te maken en dit samen met een geweldig team,” vertelde Van Oncen vrijdagochtend. “Maar… eerlijk is eerlijk: acteren is en blijft mijn grote passie. Ik voelde het kriebelen en nu nog extra hard want ik heb enkele mooie aanbiedingen gekregen. Meer kan ik voorlopig nog niet prijsgeven, maar jammer genoeg kan ik mijn televisiewerk niet combineren met Goeiemorgen Morgen!. Ik neem met pijn in het hart afscheid van de liefste luisteraars en de fijnste collega’s.

Of Van de Veire een nieuwe vrouw aan zijn zijde krijgt tijdens ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio 2 is niet bekend. Deze week is het ochtendteam vanwege de krokusvakantie vrij. [RadioWereld.NL]