Search
Close this search box.

Sophie Hijlkema stopt met ochtendshow in het weekend op 3FM

Sophie Hijlkema stopt met de ochtendshow in het weekend op NPO 3FM. Zondagochtend was ze voor het laatst samen met Mart Meijer te horen tussen 7 en 10 uur. Meijer gaat solo verder in het weekend op 3FM. Hijlkema krijgt een andere plek bij de zender.

Foto: video still

Sophie Hijlkema gaat haar vleugels uitslaan,” aldus Meijer zondagochtend. Hijlkema: “Er gaat veel veranderen, ik blijf bij 3FM, maar dan op een andere plek. Ik mag nog niet zeggen wat ik ga doen, maar het is duidelijk dat ik dit programma niet meer ga doen. Er kwam een kans voorbij die ik moest pakken.” Sinds november 2022 was ze samen met Meijer in het weekend te horen.

Wat de deejay, die samen met Barend van Deelen en Wijnand Speelman in het Glazen Huis zat, gaat doen wordt binnenkort bekendgemaakt. Geruchten gaan dat zij een programma op werkdagen krijgt. Vanaf maart komt er een plek vrij in de dagprogrammering door het vertrek van Jorien Renkema naar Qmusic. In 2022 verving Hijlkema haar collega al enige tijd tijdens haar zwangerschapsverlof.

De komende weken kruipen Hijlkema en Meijer nog samen in de studio van 3FM. Eerst nemen ze de middagshow over en de week daarop de ochtendshow. [RadioWereld.NL]

Eén reactie