Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM regelt vliegtuigen met reclame in buitenland voor Joost Klein

Wijnand Speelman heeft vrijdagmorgen op NPO 3FM bekendgemaakt dat hij vliegtuigjes heeft geregeld met reclamebanners voor Joost Klein in het buitenland. Ze vlogen met de reclame in Polen, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Foto: Still YouTube

Op de reclamebanners achter de vliegtuigen stond de tekst ’Vot3 Joost Klein ESC’. Ook liet hij auto’s in Malmö rondrijden met reclame omdat in het luchtruim van Malmö geen vliegtuigjes mochten vliegen.

Of Wijnand de reclame zelf heeft betaald of 3FM is niet duidelijk. Of het heeft geholpen wordt zaterdagavond duidelijk. Dan wordt de winnaar van het Songfestival in bekendgemaakt in Zweden.

Wijnand Speelman: “Bij 3FM zijn we zo ongelooflijk trots op Joost. We willen hem op iedere mogelijke manier supporten in zijn Songfestival-droom. Met het ochtendshowteam hebben we nagedacht hoe we heel Europa kunnen mobiliseren om op Joost te stemmen tijdens het Eurovisie Songfestival aangezien we dat zelf natuurlijk niet kunnen doen. In het diepste geheim hebben we vliegtuigjes geregeld die op verschillende plekken in Europa zijn gaan vliegen. Dat werd al snel opgepikt door Dumpert, Shownieuws, Leeuwardse Courant, Boulevard en Joost zelf. Het zou fantastisch zijn als we daarmee iets kunnen bijdragen aan het aantal stemmen op Joost tijdens de finale van het Songfestival.

3FM-deejay Sophie Hijlkema sprak Joost over de actie, en ook hij was aan het speculeren wie hier nou achter zat: “Wij dachten dat het AI was!“. Check hier de beelden. [RadioWereld.NL]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *