Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeeuwse Top 40 op Hemelvaartsdag bij Omroep Zeeland

Omroep Zeeland gaat donderdag de ‘Zeeuwse Top 40’ uitzenden. Dit jaar konden luisteraars uit Zeeland kiezen uit bijna 200 muzieknummers. De lijst met beste nummers van Zeeuwse bodem wordt uitgezonden op Hemelvaartsdag (9 mei) in de ochtend van 8.00 uur tot 12.00 uur.

De afgelopen jaren werd ‘Roller Coaster’ van Danny Vera steeds het meest gekozen. Vorig jaar stond dat nummer voor de vijfde keer op rij bovenaan in de Zeeuwse Top 40. ‘Kapitein Rooibos’ van De Lamaketta’s stond op twee en ‘Aan de Kust’ van Bløf op drie.

Bløf stond de zeventien voorgaande edities van de Zeeuwse Top 40 het vaakst bovenaan: zeven keer met ‘Aan de Kust’, één keer met ‘Zoutelande.’ Racoon stond drie keer op 1 met ‘Oceaan’. Surrender voerde de lijst één keer aan met ‘Meriete’. [Radiowereld.NL]