Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wouter Kooiman maakt proefuitzending op Radio 10 (audio)

Wouter Kooiman heeft zaterdagnacht zijn debuut gemaakt als deejay op Radio 10. “Doordeweeks werk ik hier achter de schermen, maar nu dus even nieuw hier op 10 om even warm te draaien.

Kooiman was tot en met januari van dit jaar in de middag te horen op Radio Decibel. Daarvoor werkte hij bij onder meer Wild FM en City FM. In april keerde de deejay al even terug achter de microfoon tijdens de House Top 1000.

Sinds enkele jaren versterkt Kooiman al het technische team van de Master Control Room, de regiekamer waar de signalen van de radiostations van Talpa bewaakt worden en doorgezet worden naar de verschillende platformen, en schuift hij een dag in de week de uitzendingen van Sky Radio.

Het is de bedoeling dat Kooiman de komende periode als invaller te horen is op Radio 10. [RadioWereld.NL]

Foto: video still