Zoek
Sluit dit zoekvak.

TV onderwerpen op Veronica

INFO OVER “BIG BROTHER VIPS” + BEKENDMAKING VAN DE 2E GROEP NAMEN !!!
‘Theo van Gogh’ opgemaakt als vrouw en ‘Emile Ratelband’ achter het aanrecht. Deze situaties zijn o.a te zien in “Big Brother VIPS” van maandag t/m vrijdag om 20.30 uur bij ‘vERONICA’.
In de 1e week ontmoetten ‘Emile Ratelband’, ‘Theo van Gogh’, ‘Monique Sluyter’, ‘Christine van der Horst’, “Ad Visser’, ‘Johan van der Velde’ en ‘Antje Monteiro’ elkaar.
O.a. zal ‘Ad Visser’ proberen om ‘Theo van Gogh’ meditatietechnieken bij te brengen en geeft ‘Monique Sluyter’ ‘Theo’ een zeer speciale, ontspannende massage.

De 2e groep bekende Nederlanders ‘zitten’ nu inmiddels in het “Big Brother”-huis.

Dit zijn de namen: ‘Ben Cramer’, ‘Harry Slinger’, ‘Manon Thomas’, ‘John Blankenstein’, ‘Des’Ray Manders’ en ‘Kim Holland’. Deze personen zijn van maandag 29 mei 2000 t/m vrijdag 02 juni 2000 te zien vanaf 19.30 uur (!) bij ‘VERONICA’.

IN “HOT SHOTS” OP WOENSDAG 24 MEI 2000 OM 21.05 UUR:
Deze week is ‘Danny Rook’ te gast in “Hot Shots”. Nooit eerder zong ‘Danny’ echt serieus voor publiek, maar in januari 2000 jl. maakte hij z’n musicaldebuut als ‘Billy Flynn’ in de populaire musical “Chicago”.
Verder maken ‘Gijs Staverman’ en ‘Danny Rook’ samen een visuele reis langs tv-stations over de hele wereld en sturen zij de meest hilarische, bizarre en lachwekkende tv-fragmenten de Nederlandse huiskamers in.
Presentatie: Gijs Staverman.

IN “TATUM EN JENNIFER” OP WOENSDAG 24 MEI 2000 OM 17.55 UUR:
* ‘Tatum’ en ‘Jennifer’ wonen de 2e halve finale van het “ouderenfestival” bij. Zij vragen zich af wie er door zal gaan naar de grote finale in de A’damse stadsschouwburg en wat de beweegredenen van deze mensen op leeftijd zijn;
* De meiden bestoken “RTL Live”-presentatrice ‘Minoesch Jorissen’ met intieme vragen onder het genot van een Patatje Met.
Presentatie: Tatum Dagelet en Jennifer de Jong.
(VERONICA – Persdienst / Bernie Hoevenaars.)