Bløf niet op LIVE38

Bløf zal vandaag niet bij LIVE38 aanwezig zijn. Wegens oververmoeidheid van zanger Paskal Jakobsen zijn ook de optredens van komend weekend en volgende week afgelast.

Het jaar 2000 is een veelbewogen jaar geweest voor de Zeeuwse band. Bløf kreeg de gouden notenkraker van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond en een Edison als Beste Nederlandse Groep. Paskal Jakobsen ontving daarnaast, uit handen van Gerard Cox, de Bob Scholte ring. En op uitnodiging van Radio 538 vertrokken ze naar de Olympische Spelen in Sydney om enkele optredens te doen. Het nieuwe album ‘Watermakers’ met o.a. de hit ‘Dansen aan zee’ werd een groot succes en is in de eerste week dat het uit is al platina.

Kaarten voor LIVE38 zijn niet meer verkrijgbaar. Mensen die geen kaarten hebben, kunnen via www.live38.nl het spektakel live volgen én ook nog chatten met de artiesten. Er zijn 1.000 streams beschikbaar om het evenement via het internet te kunnen volgen. Radio 538 zal LIVE38 bovendien live uitzenden. Vanaf 15.00 uur komen de programma’s van Radio 538 vanuit de Jaarbeurs Utrecht. Daarnaast maakt TMF opnamen van LIVE38 die op 15 december worden uitgezonden.

Tijdens het spektakel, ter ere van het 8-jarige bestaan van Radio 538, verschijnen wel topartiesten als Marco Borsato, Kane, Van Dik Hout, Anouk en K’s Choice op het podium. Ze zullen ieder een miniconcert van circa 45 minuten verzorgen.

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl