Zoeken
Sluit dit zoekvak.

538 (Weekend) Newz

>> Programma update
Jeroen van Inkel was gisteren een dagje vrij. Dennis in het kwadraat (Ruyer en Verheugd dus) namen de show over.

>> Evers Staat Update met Gordon
Helaas is het niet gelukt om Eddy Wally naar Hilversum te krijgen. Daarom komt niemand minder dan Marlayne langs om te Live38-en.

>> Truth Or Dare
Vanavond is Sita van K-otic te gast bij Niels Hoogland om Truth Or Dare te spelen. Welke vraag moet Niels aan Sita vragen? Surf nu naar www.radio538.nl/niels en breng je stem uit. Als je gestemd hebt maak je bovendien kans op leuke prijzen.

>> Van Diepens Dance Department
Morgenavond om 20 uur trapt Wessel zoals gewoonlijk weer af met de beste clubklappers. Tussen 21.25 en 22 uur zal het Schotse duo Silicone Soul te horen zijn. De Amerikaan Roger Sanchez heeft een exclusieve mix gemaakt voor Dance Department en deze zal tussen 22 en 23 uur uitgezonden worden. Na Roger Sanchez hoor je tot middernacht een special van het prestigeuze Engelse Bedrock Label.

In de Partynight hoor je Jean en Marco V. vanuit de
E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama Heeft u ook 538 nieuws,

Dan goed nieuws voor alle U2 fans die nog geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen voor één van de U2 concerten in het Gelredome: Komende week is het U2 week op 538. Hoor je “Beautiful Day” dan maak je kans op o.a. concertkaarten voor het concert van U2 op 31 juli.

www.radio538.nl/nielsOok volgende week kun je nog steeds meedoen met de “Fanta Couch Rush” aktie bij Niels Hoogland. Meer hierover vind je op

Vrijdagochtend is Edwin Evers weer terug van vakantie en zal hij samen met Gordon “Evers Staat Op” vanuit Salou presenteren.

’s Avonds bij Barry zullen er regelmatig gasten langskomen: zo komt maandag Jody Bernal langs, dinsdag Milk Inc., woensdag Lauren en donderdag Silver. Tevens is er iedere avond “Op de valreep live”. Dus mocht jij in de buurt zijn, ga dan zeker even kijken.

www.radio538.nlZoals je al gelezen hebt zendt 538 volgende week live uit vanuit Salou. Zo zullen Jeroen Nieuwenhuize en Barry Paf hun programma’s live vanuit “De Prins van Oranje” presenteren. Het weekend van 28 en 29 juli bijna alle programma’s vanuit Salou komen. Zo ook de Zomerhits Top 100 op zondag. Hiervoor kun je nog steeds stemmen op
>> Volgende week

Woensdag bereikte ons het bericht dat het Radio 538 gedeelte van Jinglenetwerk is gesloten. Dit omdat High Fashion Music meent dat de jingles en fragmenten, die aangeboden werden op de site, hun copyrights schond. Omdat er meteen weer geruchten gaan dat 538 hier schuldig aan zou zijn hebben we het even nagevraagd. Lindo Duvall liet ons weten: “Hoe het precies zit weet ik niet, maar het is zo dat 538 geen eigenaar is van de copyrights van de jingles. 538 zelf kan het wel waarderen dat dit soort sites worden opgezet, dat geeft ons wel een trots gevoel. Terug op de jingles: In de jingles van 538 zitten een heleboel FX’s (geluidseffecten) die van allerlei verschillende CD’s afkomen dus of je nu meteen High Fashion en 538 alleen de schuld kan geven lijkt me niet. En de kwestie van rechten is natuurlijk erg “hot” gezien het verhaal rond Napster.”
>> 538.jinglenetwork.nl

www.radio538.nl/juizeZondagavond hoor je in Juize een interview met Maxwell en maak je kans op exclusief D-12 materiaal. Meer informatie over Juize en de playlist vind je op
>> Juize

www.radio538.nl/dancedepartmentMeer info over Dance Department vind je op

in Arnhem en Jack de Marseille en Junkie XL vanaf de succesvolle Dance Valley-avonden in Club Amnesia op Ibiza.