Search
Close this search box.

Ron Fresen hoofdredacteur Radio TV West

Hagenaar Ron Fresen (43) is per 1 april benoemd tot hoofdredacteur van de regionale omroep Radio en TV West. Zijn benoeming werd vanmiddag bekendgemaakt door Jeroen Soer, directeur van Radio TV West. Ron is momenteel hoofdredacteur a.i. van TV West en was in 1987 een van de oprichters van Radio West.

Ron heeft een jarenlange journalistieke loopbaan achter de rug.
Zo was hij bij Radio West werkzaam als redacteur/verslaggever, presentator en chef van de Haagse redactie. Daarna werd hij parlementair verslaggever bij Veronica Nieuwsradio. Bij TV West is hij al betrokken vanaf de start van de zender in 1996, onder meer als verslaggever, eindredacteur van de informatieve televisieprogramma’s en laatstelijk als hoofdredacteur ad interim.

Ron: “Met radio, televisie, teletekst en internet allemaal bij elkaar kan het bedrijf straks alles. Het is daarom mijn ambitie om van Radio TV West een eigentijds mediabedrijf voor nieuws en informatie te maken.” [M]