538 Weekend Report

Wegens logistieke problemen een paar uurtjes later (vandaar dat het Report ook wat aan de korte kant is), maar desondanks hebben de verslaggevers Cees en Robin van RadioWereld het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Evers Staat Update
Vanochtend was NUHR te gast om Live38 te spelen. Volgende week is het de beurt aan Marco Borsato.

>> Powermix
Vanavond in de Powermix hoor je sets van o.a. Devious en Erick E.

>> Destiny’s Child weekend
Dit weekend is het Destiny’s Child weekend op 538. Je hoort alle hits van deze “independent women” en maakt natuurlijk ook kans op prijzen. Wat dacht je van alle albums en een meet ’n greet met deze 3 meiden. Luisteren dus!

>> Van Diepen’s Dance Department
Zaterdag weer een ijzersterke line-up in Van Diepen’s Dance Department: zowel de grondlegger van de house-muziek, als ’the world most important deejay’ komen langs. En dan hebben we het natuurlijk over Todd Terry en Paul Oakenfold!

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama