Sky Radio geeft een jaar gratis leven weg!

Luisteraars van Sky Radio kunnen vanaf vandaag tot en met 30 juni weer meespelen voor een jaar gratis leven. Net als vorig jaar organiseert SkyRadio deze actie waarbij aan alles is gedacht. De winnaar ontvangt onder andere gedurende 1 jaar elke week 500,- euro, de huur/hypotheek wordt volledig betaald, gratis vakanties, gratis boodschappen, gratis bellen, een droomauto en nog veel meer.

Gedurende de actieperiode geeft Sky Radio iedere dag de naam van een artiest door. De luisteraars hoeven deze naam slechts te sms-en naar het nummer 4111 om in aanmerking te kunnen komen voor een jaar gratis leven.

Vanaf vandaag kunnen deelnemers ook via de website www.leefeenjaargratis.nl meedoen met de actie. Op de finale dag, 6 juli, zullen tien geselecteerde winnaars gezamenlijk moeten strijden om de hoofdprijs. Sky Radio organiseerde vorig jaar voor het eerst de ‘Leef een jaar Gratis’ actie. Toen won de 24-jarige Petra Koppe uit Friesland. [NvG]