Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Weekend Report: Edison Music Awards = 538

>> Edison Music Awards.
Op 6 maart vinden de jaarlijkse uitreikingen van de edison awards plaats. Dit jaar in de HMH te Amsterdam. Radio 538 is daar bij, want Radio 538 presenteert de Award voor ‘Beste artiest van 2002. De luisteraar bepaald echter wie dat wordt, surf dus dit weekend naar de site van 538 en stem!

>> Program Update
– Evers Staat Update: Vandaag te gast: de Golden Earring. Aanstaande dinsdag is het One Two Trio te gast en woensdag Anouk!
– Te gast bij Niels & Froukje: Presentator van Lijn 4 John Williams
– SuperSunday: Maak kans op een nieuwe fiets en win de nieuwe Hed kandi-cd
– Juize: Deze zondag kun je kaartjes winnen voor het optreden van B2K.

>> Van Diepens Dance Department
De New York Times schreef eens over hem: “If God could sing, he would sound like Robert Owens”. Aanstaande zaterdagavond is house-goeroe Robert Owens – die de housescene ooit in vuur en vlam zette met zijn kletser “I’ll be your friend” – in Van Diepen’s Dance Department!

>> Gezocht: DJ’s
Zoals bekend heeft Radio 538 een eigen dj school, er is weer plaats. Want ben jij de nieuwe Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize of Barry Paf? Ben je tussen de 18-25 jaar en heb je al ervaring bij een lokale omroep, stuur dan een recente demo + CV van jezelf naar Radio 538. (adres en vermelding te vinden op de 538 site onder ‘radio538’)

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.

Gerelateerde berichten