Rob Korver verlaat Sky Radio Group

Rob Korver zal per 1 augustus na bijna 20 jaar de Sky Radio Group gaan verlaten. Op 15 augustus zou Korver precies 20 jaar dienst zijn. Korver was Hoofd Techniek voor alles binnen het bedrijf, waaronder Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio. Wat Korver, naast zijn eigen bedrijf, in de toekomst gaat doen is nog niet bekend.

Rob Korver: “Ik vind ’t tijd voor wat nieuwe dingen, ik weet nog niet precies wat ik ga doen maar zeker iets in radio en media.” Menno Maat zal de plek van Korver overnemen. Menno zal samen met Berjan Cornelisse en Mario van der Ark het technische team van de Sky Radio gaan vormen.

Menno Maat komt per per 1 juni in dienst van de Sky Radio Group waar hij de werkzaamheden van Korver zal overnemen. Menno Maat is in het verleden onder andere hoofd techniek geweest bij Radio 538. Maat is momenteel nog werkzaam bij Dutchview. [Radiowereld.NL]