Deejay Tom Mulder met kerst thuis

Tom Mulder werd afgelopen zomer getroffen door een hersenbloeding. Radio10 Gold laat weten dat het de laatste tijd steeds beter gaat het Mulder. De deejay heeft inmiddels honderden beterschaps, kerst- en nieuwjaarskaarten gekregen van Radio 10 Gold luisteraars.

Temidden van Rene Verkerk, Ger van de Brink en Peter Rijsenbrij laat Tom zich weer van zo’n humorvolle kant zien. Om te laten zien dat alle kaarten bij hem aankomen houden de heren op de foto de stapels post in hun handen.

Tom Mulder: “Het gaat steeds beter met me en ik vind het heerlijk om met de kerst en de jaarwisseling thuis te kunnen zijn. Het is een stimulans voor me om te zien dat vele Radio 10 Gold luisteraars een kaartje hebben gestuurd. Daar wil ik ze vriendelijk voor bedanken. Fijne feestdagen en een fantastische 2005 gewenst!”


Ook een kaartje naar Tom sturen?

Stuur dat dan naar Radio 10 Gold, t.a.v. Tom Mulder, Postbus 102,1200 AC in Hilversum. [Radiowereld.NL]