Search
Close this search box.

Mental Theo en Rob Toonen opgepakt

Mental Theo en Rob Toonen zijn opgepakt door de Chinese staatspolitie. Het duo was daar om hun radioshow ‘The Creepshow’ te presenteren die elke maandag tot en met donderdag te horen is op SLAM!FM. De twee hebben ruim vier uur vast gezeten. Ook de uitzendapparatuur is in beslag genomen.

Mental Theo: “Het viel best wel mee, ik snapte er geen bal van waar ze het over hadden, iets van thing pang sjong. Rob probeerde nog tevergeefs de apparatuur te redden, maar die komt na keuring en screening volgende week terug.”

Vanwege het incident gaan de uitzendingen van The Creepshow voor de rest van de week niet door. De TV Special van TMF die Mental Theo ook in China opneemt, loopt tot nu toe geen gevaar. Eind maart moet die special te zien zijn.[J.S./Radio.NL]